2012 m. spalio 22 d., pirmadienis

New WOOLFAIRY e-shop!


I'm comming with some good news this late night. I've just launched my new e-shop http://woolfairy.com/. Different name- the same artist. I often feel like a fairy, living in my magical world, surrounded by diverse range of wool and fibers,
creating unique things, who give the joy, and not only warms up the feet, but also the hearts.
You will found there all the products I have on Stock right now- handmade felted fairytale hats and shoes and cuties for babies. Also items for custom order. As always you can ask for any color and size. Feel free to contact me: zavinta@gmail.com, if you have any questions.


Šią vėlyvą naktį grįžtu su šiokiom tokiom naujienom. Atrodo naujajį domeną priregistravo sėkmingai ir nuo šiol mano nauja elektroninė parduotuvė vadinsis -The shop of WOOLFAIRY- ją rasite adresu http://woolfairy.com/. Pasivadinau Vilnos fėja, nes kartais iš tiesų taip ir jaučiuosi tarsi gyvendama magiškame savo pasaulyje apsupta vilnos ir įvairiausių pluoštų, kurdama tai, kas neša kitiems džiaugsmą ir šildo ne tik kojeles, bet ir širdis.
Parduotuvė netobula ir pilnai nebaigta, pažvelkit į tai atlaidžiau, bet kadangi su mano darbo krūviu ir laiko trūkumu šiuo metu, įtariu, kad ji ir nebus baigta dar keletą mėnesių. Bet pagrindinis tikslas- sukelti visus turimus pardavimui gaminius į vieną vietą pasiektas. Dabar bus daug lengviau matyti kokie dydžiai ir modeliai yra pardavime.
Parduotuvė pritaikyta užsienio rinkai, todėl lietuviškų kainų teiraukitės el.paštu. Kolkas kainos dar skiriasi. Atsiskaitymas pritaikytas tik PayPal ir kreditinems kortelėms.
Bet iš esmės užsakymo tvarka nesikeičia- išsirenkat patikusį gaminį, teiraujatės el.paštu, sutariam kainą, atsiskaitymo būdą ir atidavimą.
O dabar pračekinkit, gal kas užklius už akies.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą