2010 m. gegužės 17 d., pirmadienis

Švietėjiška programa Europos tautų mugėje

Praeitą savaitgalį vykusioje Europos tautų mugėje oras tikrai nepavedė. Saulytė žeme ritinėjosi, nuotaika buvo puiki, o veltiniai net ir vasarą neliko antrame plane. Tačiau aš negaliu nieko neveikti, nors tu ką, taigi, vilną į rankas ir darbuojamės. Ypatingai mūsų palapinė tapo populiari kai pradėjau rodyti veltinukų vėlimo procesą. Net kaimynai sulėkė pažiūrėti ką mes čia darom, kad tiek žmonių prigužėjo :)
Vaikai, moterys stebėjosi, klausinėjo, domėjosi ir buvo girdėti šnabždesiai: "tai matai, kaip tie veltiniai daromi..." arba "...vaikai, ateikit pažiūrėti kas čia vyksta..." Grupelė japonų labai smagiai savo kalba komentavo kas vyksta.
Tiesa, pardavimai per tas pora valandų gerokai nukentėjo, bet vistiek buvo verta pasakoti apie vėlimo amatą, parodyti ne tik gatavą rezultatą, bet ir visą gaminio gimimo procesą nuo A iki Z.


Šitas berniukas kone valandą kantriai išstovėjo prie mūsų palapinės atidžiai stebėdamas ir fotografuodamas visą procesą :)


5 komentarai:

  1. Me podrías decir como hago ésos cuellos con los volados ,estoy aprendiendo solita ,aquí no hay quíen enseñe ésta técnica .Te mando muchos besos ,espero tu respuesta!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. O kiek gražių darbelių buvai pridariusi!!! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Felicitaciones las pantuflas son lindisimas!! y tu tecnica es perfecta,ojala algun dia me salgan asi, aun no lo logro seguire intentandolo!
    Saludos desde Argentina

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sakai saunuolinta? :)
    Eik tu, smagu visai stebėt žmonių reakciją...

    AtsakytiPanaikinti